1


середу, 20 листопада 2013 р.

Екскурсія на ПП «Золотоніська птахофабрика»



У рамках польсько-українського проекту «Шкільна Академія Підприємництва», координатором якого є вчитель економіки Золотоніської спеціалізованої школи №1 Кодак Н.І., було організовано цікаву мандрівку на ПП «Золотоніська птахофабрика». Група учнів 10 класу не тільки мала змогу подивитися на цікавий процес виробництва, а і долучитися до всіх ділянок роботи, а саме: дітям надали можливість відчути себе у ролі маркувальника, пакувальника, птахівника. Діти залюбки наклеювали етикетки, збирали готову продукцію.
Цікаву екскурсію підприємством провели Дудник  С.М., Кролівець Т.М. Їїметою була підтримка розвитку учнів у сфері професійної активності та підприємницької діяльності. Екскурсія стала можливою завдяки співпраці школи та директора ПП «Золотоніська птахофабрика». Саме  Капелюшний Станіслав Сергійович, зрозумівши потреби сучасних учнів, відгукнувся на прохання показати дітям підприємство в дії, адже саме там учні мали змогу переконатися у величезній ролісільського господарства в економіці країни.
Дякуємо за допомогу в організації екскурсії  Козинець Л.М., працівникам,які охоче поділилися інформацією про своє підприємство.

Немає коментарів :

Дописати коментар